جستجو

رونمایی از سامانه امضا دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز

  • صفحه اصلی
  • رونمایی از سامانه امضا دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز
هیات مدیره

نود و چهارمین جلسه هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد شامگاه سوم دیماه با دستور کار رونمایی از سامانه امضا دیجیتال و الکترونیکی کردن نقشه های گاز و با حضور مدیرعامل و معاون بهره برداری شرکت گاز استان، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس اتحادیه تاسیسات حرارتی و برودتی برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد؛ «علی اصغر زحمتکش» به موضوع امضای دیجیتال و حذف نقشه های کاغذی اشاره کرد و افزود: این موضوع از اوایل سال 99 در راستای پیاده سازی دولت الکترونیک پیگیری و تلاش شد تا خدمات غیر حضوری در سازمان اجرایی شود که این مهم از دفتر توسعه و تکنولوژی سازمان شروع گردید.

وی با بیان اینکه بیش از دو هزار توکن امضای دیجیتال خریداری شده است تا در اختیار مهندسین قرار گیرد، خاطرنشان کرد: از این تعداد 600 توکن در اختیار مجریان و ناظرین گاز قرار گرفت تا این طرح اجرایی شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد گفت: با اجرایی شدن این سامانه بیش از 100 هزار تردد کاهش می یابد و حجم قابل توجهی از سوخت مصرف نمی شود.

زحمتکش در ادامه با اشاره به راه اندازی سامانه پیشنهاد طراحی اظهار کرد: فرایند اجرایی این سامانه از مرحله دستور نقشه توسط مالک یا دفتر مهندسی آغاز و تا انتخاب دفتر طراحی ادامه پیدا می کند که در فاز اول انتخاب دفتر طراحی از لیست ارائه شده توسط سامانه براساس صلاحیت و ظرفیت انجام می شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه از ابتدای دی ماه تعرفه سال 99 عملیاتی شده است، اظهار کرد: از مرداد ماه سال جاری که هزینه های ساخت و ساز ها از سوی شورای مرکزی ابلاغ شد این موضوع به دبیرخانه کمیته چهار نفره ارسال شد که نهایتا تعرفه بر مبنای هزینه های ساخت و ساز ابلاغی از سوی شورای مرکزی عملیاتی شد.

زحمتکش تصریح کرد: در هفته گذشته حجم قابل توجهی از پرونده ها به سازمان رسید که در حال حاضر تعداد پرونده های سامانه ارجاع نظارت به 100پرونده منتظر انتخاب ناظر رسیده است.

وی همچنین تاکید کرد که امضای الکترونیک تمامی خدمات مهندسی نیز تا پایان سال اجرایی می شود.

در ادامه این جلسه سید منصور سید علاقه بند با ارائه پیشنهاد راه اندازی دبیرخانه هیات مدیره گفت: کارهای متعددی همچون تنظیم دستور کار جلسات، جمع بندی مصوبات هیات مدیره و تحلیل آن می تواند جز وظایف این دبیرخانه باشد.

عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد تحلیل مصوبات قبلی و جدید هیات مدیره را مهم ارزیابی کرد و افزود: این دبیرخانه می تواند به پویایی اقدامات هیات مدیره کمک کند و تسلط موضوعی بهتری نسبت به موضوعات مصوبه ها ایجاد شود.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه انضباطی سامانه ارجاع نظارت در موضوع کسر امتیاز انصراف از ارجاع نظارت، مطابق پیش نویس تهیه شده در شورای مرکزی اجرایی شود.

Image
1
Image
1